Makelaars

 

 

 

De wereld van de makelaardij maakt vandaag de dag veel veranderingen door, mede geleid door de professionalisering van het internet. Vrijwel dagelijks worden diverse nieuwe online portals opgericht, waarbij zelfs marktleider Funda niet meer heilig is.

Toch wordt teveel over het hoofd gezien dat het belang van uw klanten voorop staat. Natuurlijk willen deze graag dat hun aanbod zo makkelijk en snel mogelijk wordt gevonden, maar daar houdt het niet op.

Met onze woningfilms en aanverwante diensten haalt u voor u en uw klanten de best mogelijke presentatietechnieken in huis.

 

Wij begrijpen als geen ander dat onze producten naadloos moeten aansluiten op uw dienstverlening, en dat wij eenzelfde doel dienen. Daarom hebben wij met solide partnerships een aantal innovatieve diensten ontwikkeld en opgenomen in ons assortiment.

 

Informatiefolders

Om uw klanten naar behoren te kunnen informeren over woningfilms en aanverwante diensten, hebben wij voor u folders die u uw klanten bij intake kunt overhandigen. Neem contact met ons op en u krijgt zo snel mogelijk kosteloos een stapel folders toegestuurd.

Webdesign

Ook voor aanpassingen aan uw site of een geheel nieuwe website kunt u bij ons terecht. Hierbij wordt uw site vanzelfsprekend gekoppeld aan uw huidige uitwisselingssysteem (Realworks, OMA...), en zijn er diverse innovatieve modules beschikbaar, zoals PDF-brochures om te downloaden/printen,

geavanceerde zoekmethodes, en natuurlijk volledige integratie van woningfilms!

Digitale brochures

Volledig interactief naslagwerk op bedrukte (mini) cd-rom met éénvoudig te bedienen menu-structuur, omschrijving en kenmerken, foto's, routebeschrijving, contactgegevens, links naar uw website en e-mail, en natuurlijk de woningfilms zelf! Ook ingescande plattegronden, kadastrale gegevens of lijsten met roerende goederen kunnen hierin worden opgenomen.

Voor onze digitale brochures zijn diverse standaard of luxe verpakkingen mogelijk, maar u kunt ze ook éénvoudig toevoegen aan uw bestaande drukwerk.

Als u vaker of als standaard van onze digitale brochures gebruik wilt maken kunnen wij deze, geheel afgestemd op uw wensen, opmaken in uw huisstijl.

De perfecte marketing, ook voor uw bedrijf!

Bekijk hier een demo van een digitale brochure

Indien u meer interesse heeft in onze digitale brochures, kunnen wij u kosteloos een voorbeeldexemplaar toesturen.

 

Verder...

Om u en uw klanten zo breed mogelijk van dienst te zijn, proberen wij voortdurend nieuwe diensten in ons assortiment op te nemen.

Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

 

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en nemen dagelijks toe. Met woningfilms.nl heeft u een sterke professionele partner in huis om u en uw klanten over een breed front te voorzien van de modernste marketingtechnieken.

Neem contact met ons op voor een afspraak en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om kennis te maken, en uw wensen met u door te nemen.